smarald tennis club

Liga 3 | CSM Satu Mare a pierdut primul amical din cantonamentul de la Tărlungeni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a pierdut primul meci amical disputat în cantonamentul de la Tărlungeni, însă antrenorul Csik Tiberiu s-a declarat în mare parte mulțumit de prestația jucătorilor săi.

Sătmărenii au pierdut cu scorul de 3-2 în fața celor de la SC Popeşti-Leordeni (locul 2 în Seria 4 a ligii a treia), toate golurile fiind marcate în repriza secundă. Sătmărenii au dominat prima repriză, și-au creat multe ocazii de poartă, însă nu au reușit să marcheze, iar Alex Mărieș a ratat un penalty în minutul 25 al meciului. 

În partea a doua a jocului, antrenorul CSM-ului a efectuat o serie de modificări pentru a da posibilitatea tuturor jucătorilor să prindă minute de joc. Raul Ziman a deschis scorul pentru sătmăreni, 1-0, echipa ilfoveană a întors rezultatul la mijlocul reprizei secunde, 1-2, Denis Baior a readus egalitatea pe tabla cu zece minute înainte de final, 2–2, însă la ultima fază a meciului echipa din Popești-Leordeni a marcat și a câștigat, 2-3.

”A fost un joc bun și chiar pot să spun că în mare parte sunt mulțumit. Ne-am creat multe ocazii, băieții au dat tot în teren. În urma schimbărilor, în asemene meciuri apar greșelile. Eu cred că scorul final nu este real, nu arată ce s-a jucat pe teren. Chiar doresc să subliniez două aspecte negative, care m-au nemulțumit: greșelile individuale și scorul final”, a declarat Csik.

Cantonamentul sătmărenilor continuă, iar vineri dimineața e programat amicalul cu echipa brăileană CS Viitorul Ianca, ocupanta locului 7 din Seria 2 a ligii a treia.

Amical | CSM Satu Mare 2 - 3 SC Popeşti-Leordeni (0–0)

Marcatori: Ziman, Baior;

CSM Satu Mare: Fila – Popovici, Prodan, Negrea, Brata, Rodri, Micaș, Bura, Mărieș, Süveg, Mansour;

Au mai jucat: Anca-Trip, R. Oșan – Gorba, R. Mureșan, Fl. Mureșan, Ciul, Ziman, Pop, Baior, Lazăr, Vaida;

Antrenor: Csik Tiberiu;

Rezultatele înregistrate de CSM Satu Mare în meciurile amicale:

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii