smarald tennis club

Liga 3 | CSM Satu Mare a pierdut amicalul disputat la Debrecen 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Satu Mare a pierdut meciul amical disputat sâmbăta, la Debrecen, în compania celor de la DEAC (Liga 3).

Jocul disputat pe terenul sintetic al bazei sportive Sportcampus din Debrecen a fost dominat de echipa gazdă care s-a acomodat mai bine cu frigul și vântul puternic, dar și cu terenul înghețat. Pe finalul primei reprize Kerekes a deschis scorul pentru gazde și a stabilit scorul pauzei, 1-0, iar în debutul reprizei secunde, același Kerekes a reușit dubla, 2-0. În ultimele minute ale jocului sătmărenii au beneficiat de o lovitură de la 11m, după un fault asupra atacantului Cătălin Vaida, însă Ciprian Brata a ratat și jocul s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru DEAC.

În această perioadă de pregătiri, CSM-ul a disputat patru meciuri amicale, trei dintre ele disputate în deplasare și câștigate de echipele gazde, singura victorie fiind înregistrată weekend-ul trecut în fața CSM-ului careian.

Luni dimineața echipa pregătită de Csik Tiberiu pleacă în cantonament la Tărlungeni, unde pe lângă antrenamentele tehnico-tactice vor disputa alte trei jocuri amicale cu echipe de liga a treia: SC Popeşti-Leordeni (locul 2 în Seria 4), CS Viitorul Ianca (locul 7 în Seria) și ACS Olimpic Cetate Râşnov (locul 3 în Seria 5).

 

Amical | DEAC 2 - 0 CSM Satu Mare (1–0)

Marcator: Kerekes (min. 40 și 56);

DEAC: Ratku - Bényei, Ujvárosi Á., Orosz, Al-Sheraji, Soltész, Sándor, Bidzilya, Trencsényi, Kerekes, Wente.

Au mai jucat: Tóth D. – Aranyos, Lakatos, Ujvárosi M., Molnár, Virág, Tóth S.;

CSM Satu Mare: Iulian Anca-Trip – Popovici, Florin Mureșan, Negrea, Adrian Ciul, Antal, Adrin Micaș, Adrian Bura, Mărieș, Süveg Nandor, Rodri.

Au mai jucat: Fila, R. Oșan – Gorba, Prodan, Vădan, Brata, Lazăr, Ziman, Svrczkopf, Tămaș, Baior, Vaida;

Antrenor: Csik Tiberiu;

 

Rezultatele înregistrate de CSM Satu Mare în meciurile amicale:

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii