smarald tennis club

Liga 3 | Unirea Tășnad a mai transferat doi jucători și se va reuni marți pentru sezonul 2018/2019

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vacanța jucătorilor și a staff-ului tehnic de la Unirea Tășnad se apropie de final, antrenorul Cristi Popa stabilind primul antrenament al verii, marți, de la ora 17:00, pe terenul din Tășnad.

La reunirea de marți vor lipsi câțiva jucători care au evoluat pentru Unirea în sezonul trecut, Raul Cherecheș și Bogdan Faur terminând socotelile cu echipa tășnădenă și probabil că Sergiu Bercean se va despărți și el de Unirea. În schimb vor intra în vestiarul tășnădenilor noile achiziții: Florin Gorbe (portar) și Purguly Kevin, dar și frații Vincze, Levente și David semnând cu Unirea Tășnad la sfârșitul acestei săptămâni. Cei doi tineri jucători au evoluat în sezonul 2016/2017 al ligii a III-a pentru echipa Recolta Dorolț, iar în sezonul trecut au jucat în Ungaria.

Programul stabilit de Cristi Popa pentru pregătirea de vară începe cu o săptămână de acomodare pe plan local, un joc școală (sâmbătă viitoare), după care sunt programate două jocuri amicale (FC Csenger - 25 iulie, Luceafărul Oradea - 28 iulie), iar în perioada 30 iulie - 6 august echipa va pleca în cantonament, cel mai probabil la Ocna Șugatag, unde va disputa două amicale cu nou-promovata în Liga 3, CS Minaur Baia Mare. După cantonament, Unirea Tășnad va mai disputa un meci de pregătire cu colega de serie, ACS Comuna Recea (11 august).

Înainte de startul oficial al sezonului 2018-2019 al Ligii a III-a (25 august), Unirea Tășnad va juca primul meci oficial din acest sezon în cadrul fazei a doua a Cupei României - faza națională, în data de 15 august. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii