smarald tennis club

Liga 3 | Un portar și un jucător de bandă dreapta, primele achiziții ale Unirii Tășnad

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

AFC Unirea Tășnad a încheiat pe locul nouă sezonul 2017-2018 din Campionatul Național Liga 3 la fotbal. Momentan jucătorii se află în vacanță, reunirea fiind programată pentru data de 10 iulie. 

Conducerea administrativă și tehnică caută soluții cât mai bune pentru întărirea lotului pentru sezonul viitor, despre care se știe că va debuta pe 25 august 2018 în același sistem cu 5 serii, adversarele formației tășnădene nefiind cunoscute la aceasta oră, perioada de înscrieri în competiție expirând la sfârșitul lunii iulie. 

Primii pe lista de achiziții a echipei din Tășnad sunt portarul Florin Gorbe, care încă mai apară poarta Crasnei Moftinu Mic până la încheierea sezonului județean și juniorul Purguly Kevin, jucător născut în anul 2001 și care vine la Unirea de la Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa la care plecase în vara anului trecut de la juniorii Olimpiei. 

Lista de achizitii mai cuprinde câțiva jucători tineri din județ, numele acestora îl vom afla în momentul în care se vor concretiza transferurile, deocamdată conducerea clubului fiind în discuții cu aceștia. 

Primele adversare din meciurile de pregătire ale Unirii sunt FC Csenger, formația maghiară ce va fi pregatită de fostul antrenor al Olimpiei, Tibi Csik și Luceafărul Oradea, divizionara secundă antrenata de Cristi Lupuț, fost jucător al Olimpiei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii