smarald tennis club

CrossFit | 26 de echipe s-au întrecut la ”Cupa Structurilor de Forță”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sâmbătă, Sala de Sport a Liceului Tehnic ”Traian Vuia” din municipiul Satu Mare a fost gazda ”Cupei structurilor de forță”, o competiție de CrossFit la care s-au întrecut peste 50 de participanți de la instituțiile de forță ale statului român: Jandarmerie, Poliție, Armată, SRI, Poliția de frontieră, ISU, Poliția Penitenciarelor.

La competiția organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare în colaborare Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare - Biroul de Pregătire Profesională, Penitenciarul Satu Mare și Batalionul 52 Tisa Satu Mare au participat 26 de echipe din județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Cluj. 

Cele 26 de echipe, alcătuite din două persoane, împărțite pe trei categorii (bărbat/bărbat, femeie/femeie, mixt), au avut de parcurs zece probe (bicicletă, alergare, îndreptări, wall-ball, urcare la perete, burpee box jump, vâslă, abdomene la bară din atârnat, fandări, căratul sacului cu nisip)

Competiția echipelor de bărbați a fost cea mai disputată, SRI Baia Mare reușind să câștige la o diferență de o secundă (22,10 min.) față de echipa Jandarmeriei Satu Mare (22,11 min.). Pe locul 3 s-a clasat echipa MAPN Satu Mare (23, 20 min.).

cupa structurilor de forta 1

La întrecerea echipelor de fete s-a impus echipa IJJ Satu Mare/IJJ Sălaj, locul 2 a revenit Penitenciarului Satu Mare, iar pe locul 3 s-a clasate IPJ Satu Mare. 

Competiția echipelor mixte a fost câștigată de Penitenciarul Baia Mare, pe locul 2 s-a clasat Poliția de Frontieră Satu Mare (echipa 1), iar pe locul 3 s-a clasat Poliția de Frontieră Satu Mare (echipa 2).

cupa structurilor de forta 2

În cadrul festivității de premiere care a urmat competiției, organizatorii au oferit tuturor participanților trofee, medalii și diplome, în semn de mulțumire pentru disponibilitatea și interesul pe care le-au manifestat.

Prin acest eveniment s-a dorit promovarea crossfit-ului în rândul cadrelor sistemului de apărare națională, de ordine și siguranță publică și nu în ultimul rând atragerea cadrelor din sistem spre sport și spre dezvoltarea spiritului de lucru în echipă. 

Crossfit-ul reprezintă efectuarea unui număr divers de exerciții și repetări specifice, într-un interval cât mai scurt de timp.

În acest an, cu ocazia zilei Jandarmeriei Române, IJJ Satu Mare a organizat în poligonul de tragere de la Moftinu Mic Priam ediție a concursului ”Cei M.A.I. Puternici”, competiție la care participanții au avut de trecut probe combinate între elemente de crossfit și tragere cu armamentul din dotare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii