smarald tennis club
La vremuri noi, tot ei... Primarul Kereskenyi i-a prelungit lui Fogel mandatul de președinte la CSM Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

La vremuri noi, tot ei... Primarul Kereskenyi i-a prelungit lui Fogel mandatul de președinte la CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
În cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare din data de 30.06.2016,
la inițiativa primarului Kereskenyi Gabor a fost numit în funcţia de preşedinte al CSM Satu Mare domnul Vasile Fogel pe o perioadă de 6 luni, perioadă în care se va organiza concurs de ocupare a funcţiei de preşedinte a Clubului, potrivit procedurilor şi criteriilor aprobate de Consiliul Local al municipiului Satu Mare.
  • (1) Se revocă din funcţia de preşedinte a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare domnul Ştefănescu Claudiu.
  • (2) Se numeşte în funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Municipal Satu Mare domnul Fogel Vasile pe o perioadă de 6 luni, perioadă în care se va organiza concurs de ocupare a funcţiei de preşedinte a Clubului, potrivit procedurilor şi criteriilor aprobate de Consiliul Local al municipiului Satu Mare.
Astăzi, la șase luni de la acea ședință, primarul Kereskenyi propune consilierilor locali, în ceasul al 12-lea (probabil astăzi i s-a comunicat că sezonul competițional 2016-2017 este în plină desfășurare ::)))), suplimentarea ordinii de zi cu proiectul de hotărâre ”Dispunerea unor măsuri la CSM Satu Mare”. De fapt, singura măsură este prelungirea cu încă șase luni a mandatului de președinte la CSM Satu Mare a lui Vasile Fogel, colegul său de la UDMR.
  • ”Am decis prelungirea mandatului de președinte interimar a domnului Vasile Fogel până în 6 iunie 2017. Având în vedere că suntem în plină desfășurare a anului competițional 2016-2017, am propus acest lucru ca să nu rămână clubul fără un conducător”, ne-a declarat primarul Kereskenyi Gabor care, timp de șase luni nu a fost în stare sau nu a dorit să organizeze un concurs pentru acest post deși tot timpul s-a lăudat că dorește transparență...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii