Baner Deschis
reborn

Primăria vrea să retragă LPS Satu Mare dreptul de administrare asupra unor terenuri sintetice de minifotbal

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare de joi, 25 aprilie, consilerii locali vor hotărî dacă sunt de acord cu propunerea primarului Kereskényi Gábor de ”retragere a dreptului de administrare instituit în favoarea Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, prin H.C.L. nr. 159/19.08.2016, asupra terenului de sport-Báthori Ștefan Sportpálya, situat în Satu Mare aleea Milcov și asupra terenului de sport-Marcu Nicolae Sportpálya, situat în Satu Mare str. Bobocului colț cu strada Belșugului.

Conform expunerii de motive, în cazul în care ”Liceul cu Program Sportiv Satu Mare nu-şi exercită drepturile şi nu-şi execută obligaţiile”, dreptul de administrare instituit în favoarea acestuia poate fi revocat. 

În cadrul raportului de specialitate se arată că terenurile mai sus identificate se află în stare avansată de degradare și faptul că titularul dreptului de administrare, respectiv LPS Satu Mare, nu-şi exercită drepturile şi nu-şi execută obligaţiile, pentru a crea cadrul juridic necesar efectuării lucrărilor de reparații a acestora se impune revocarea dreptului de administrare.

Reamintim că prin Hotărârea Consiliului Local Satu Mare nr. 159/19.08.2016 s-a aprobat darea în administrare Liceului cu Program Sportiv Satu Mare asupra terenului de sport-Báthori Ștefan Sportpálya, situat în Satu Mare aleea Milcov și asupra terenului de sport-Marcu Nicolae Sportpálya, situat în Satu Mare strada Bobocului colț cu strada Belșugului, dar și asupra terenului de sport – Romász János - Sportpálya” situat în Satu Mare, str. 24 Ianuarie nr. 2, care se pare că va rămâne în administrarea Liceului cu Program Sportiv Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii