smarald tennis club

Scrima sătmăreană se antrenează în frig. Sportivii se antrenează la o temperată de sub 15 grade

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Deputatul Magyar Lóránd cere Agenției pentru Sport să asigure condiții normale sportivilor sătmăreni care se antrenează în Sala de Scrimă “Alexandru Csipler” din municipiul Satu Mare.

”Satu Mare a dat scrimei mondiale o pleiadă de campioni olimpici, mondiali și europeni. Școala sătmăreană își continuă tradiția prin cele două cluburi CS Satu Mare (club departamental) și CSM Olimpia Satu Mare, club finanțat de Consiliul Local și Primăria municipiului Satu Mare, care anul trecut au cucerit numeroase medalii la campetițiile naționale și internaționale.

Din păcate, sportivii din Satu Mare își desfășoară activitatea în condiții improprii în sala de Scrimă “Alexandru Csipler”.

”Sportivii se antrenează la o temperată de sub 15 grade din cauza lipsei de investiții la sala de scrimă”, spune deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd, care va sesiza Agenia Națională pentru Sport și președintele agenției Elisabeta Lipă.

Primăria municipiului Satu Mare a câștigat o finanțare nerambursabilă în valoare de 6.000.000 lei pentru reabilitarea sălii de scrimă, dar proiectul este blocat Agenția Națională pentru Sport, instituția care administrează în prezent imobilul prin CS Satu Mare.

”Primăria municipiului Satu Mare vrea să reabiliteze sala de scrimă și a obținut fonduri europene. Din păcate, Agenția Națională pentru Sport a blocat proiectul. Nu înțeleg atitudinea agenției șia doamnei președinte Elisabeta Lipă, altfel o mare campioană a sportului mondial”, a transmis deputatul  Magyar Lóránd.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii