Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) a câștigat Cupa Federației la floretă feminin juniori Foto: Federatia Romana de Scrimă

Ana Boldor (CSU Poli Timișoara) a câștigat Cupa Federației la floretă feminin juniori

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Timp de patru zile, în perioada 12-16 septembrie, orașul Satu Mare găzduiește întrecerile Cupei Federației la floretă cadeți și juniori, la feminin și masculin.
Competiția are loc la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare, iar marți, 13 septembrie, în a doua zi de concurs, s-a disputat proba de floretă feminin juniori. La start s-au prezentat 23 de sportive, iar după un concurs disputat, trofeul a fost adjudecat de către Ana Boldor de la CSU Poli Timișoara. Ana a trecut în finală de Raluca Drăghici (CS Farul Constanța), scor 15-6. Podiumul a fost completat de către Rebeca Cândescu (CSA Steaua) și Raluca Văcărașu (CS Farul Constanța).

Ieri, în prima zi a întrecerilor s-a disputat proba feminină la floretă cadeţi. La startul întrecerii s-au aliniat 15 concurente. În prima fază s-au tras două tururi de grupe preliminare, iar apoi toate sportivele au ajuns pe un tablou incomplet de 16, de eliminări directe.
După un concurs relativ echilibrat, ediţia din 2016 a Cupei Federaţiei a fost câştigată de Raluca Drăghici. Legitimată la CS Farul Constanţa, Raluca Drăghici a întâlnit-o în finală pe Rebeca Cândescu (CSA Steaua) de care a trecut cu scorul de 15-11.
Podiumul a fost completat de Emilia Corbu (CSTA Bucureşti) şi Andreea Gheorghe (CSA Steaua). Pe locurile 5 şi 6 s-au clasat Andreea Gheorghe şi Anca Săveanu (ambele Steaua), pe 7 Maria Ungureanu (CSTA Bucureşti), în timp ce Mellany Pfeifer a fost cea mai bine clasată floretistă de la CS Satu Mare.

Programul următoarelor două zile de concurs din Cupa Federației de la Satu Mare este următorul:
Miercuri, 14 septembrie:
Ora 09:00 – floretă masculin cadeți;
Joi, 15 septembrie:
Ora 09:00 – floretă masculin juniori.
Sursa: frscrima.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii