smarald tennis club

Liga 3 | Leo Montesinos, primul transfer al Olimpiei MCMXXI Satu Mare. Șase jucători au părăsit clubul

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Așa cum scriam încă de anul trecut, începutul de an a venit cu schimbări semnificative pentru Olimpia MCMXXI Satu Mare.

Astfel, după parteneriatul cu SoccerViza, care a preluat conducerea administrativă a echipei, despărțirea de antrenorul Cristi Popa și instalarea italianului Giuseppe Funicello în funcția de antrenor al clubului, astăzi a fost anunțat primul transfer al echipei. 

Ne face plăcere să îl prezentăm pe Leo Montesinos mijlocașul central defensiv care a activat ultima dată în Costa Rica la SoccerViza Futbol Club de Talamanca

Leo este un jucător harnic, care aleargă mult și nu se dă la o parte de la contactele fizice. Dar cel mai bine vă veți convinge voi de stilul lui de joc în cadrul amicalelor și a meciurilor oficiale.

Îi dorim lui Leo mult noroc în acest nou capitol interesant!”, este mesajul transmis de clubul sătmărean.

De altfel, alături de nou-venitul Leo Montesinos, la antrenamentele matinale pregătite de antrenorul italian participă, în probe, mai mulți tineri jucători.

Din sursele noastre, în această perioadă au părăsit echipa șase jucători care au evoluat constant în prima parte a sezonului. Este vorba despre Cosmin Anton, Florin Palinceac, Panin Kostiantyn, Eduard Lazăr, Alex Bonea și Alex Gorba.

Anul trecut, Alin Cătună a părăsit echipa după ce a obținut încetarea raporturilor contractuale la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii