smarald tennis club
Liga 3 | Olimpia MCMXXI Satu Mare are antrenor nou Foto: Sebastian Tăbăcaru

Liga 3 | Olimpia MCMXXI Satu Mare are antrenor nou

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Olimpia MCMXXI Satu Mare are antrenor nou. După despărțirea de Cristi Popa, clubul sătmărean a anunțat astăzi că italianul Giuseppe Funicello este noul antrenor al clubului. 

”Ne face plăcere să vă prezentăm noul antrenor al clubului Olimpia Satu Mare, pe numele Giuseppe Funicello iar de loc este din Italia.

Clubul a mai lucrat cu antrenorul Funicello în trecut când ne-a ajutat cu jucători pe care deja îi cunoașteți bine. Eli, golgheterul județului sezonul trecut cu 40 de goluri, iar recent atacantul nostru Remi și portarul Patrick care nu mai au nevoie de prezentări. Am dezvoltat o relație bună cu el și așteptăm cu nerăbdare să-l punem să lucreze și să cunoască potențialul fotbalistic din regiunea noastră în ceea ce privește jucătorii tineri.

Antrenorul Funicello își aduce organizația SoccerViza la Satu Mare, unde au deschis un centru de dezvoltare a jucătorilor profesioniști în care lucrează cu jucători din întreaga lume. Ei au pus bazele unui proiect de succes aici în Satu Mare, care își propune să găsească, să antreneze și să gestioneze zeci de jucători.

În numele clubului nostru, îi urăm antrenorului Funicello un călduros bun venit și îi dorim mult succes.

Ne bazăm pe voi să-l infectați cu pasiunea olimpistă și să-l faceți să se simtă ca parte din acest oraș!, este mesajul clubului sătmărean.

liga3 antrenor fc olimpia satu mare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii