smarald tennis club
Liga 3 | FC Unirea Tășnad - FC Unirea Alba Iulia, marți, ora 17:00 Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | FC Unirea Tășnad - FC Unirea Alba Iulia, marți, ora 17:00

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După două săptămâni cu program normal în Liga 3, urmează o săptămână plină pentru Unirea Tășnad, echipa pregătită de Cristi Popa având două meciuri programate în următoarele patru zile.

FC Unirea Tășnad, reprezentanta județului nostru în competiția organizată de FRF, a caștigat sâmbătă în deplasarea de la Iernut (scor 1-0), iar mâine are programat al doilea joc oficial din acest an pe teren propriu. Adversara Unirii din etapa a XXIV-a este Unirea Alba Iulia, formație care a stat în etapa anterioară și este neînvinsă de șase etape. Jocul Tășnad – Alba Iulia este programat marți, 24 aprilie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul din Tășnad.

La sfârșitul săptămânii, formația din Tășnad se va deplasa la Dumbrăveni pentru jocul cu echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaș, ce va avea loc vineri, 27 aprilie, cu începere de la aceeași oră, 17.00.

Revenind la situația echipei din Tășnad, menționăm faptul că aceasta a urcat pe locul 9 în clasamentul Seriei a V-a, cu 30 de puncte, și-a îndeplinit obiectivul acestui sezon - menținerea în eșalonul trei al fotbalului românesc - distanța de 17 puncte față de ocupanta primului loc retrogradabil fiind mai mult decât liniștitoare în condițiile în care mai sunt în joc 21 de puncte.

În altă ordine de idei, formația pregătită de Cristi Popa și Ovidiu Suciu a depășit momentele dificile de după cele patru deplăsari consecutive avute în debutul returului, înregistrând două victorii consecutive, 5-2 pe teren propriu cu CS Avrig și 1-0 în deplasare la CS Iernut, în acest ultim joc în formula de start regăsindu-se șase cadeți sau juniori.

Așadar, Unirea abordează jocul de mâine cu un moral bun și speră să obțină al treilea succes consecutiv, mai ales că nu sunt probleme de efectiv. Cum legea nescrisă a fotbalului spune că echipa câștigătoare nu se schimbă, Unirea ar putea începe jocul de mâine în aceeași formula de la Iernut: Moroz – Ciul, Varga, Bălău, Bercean – Parnău, Cubaș, Stanciu, Szekely/Nemeș – Cădar, Nagy I.

Liga 3 | Seria 5 | Etapa 24 | FC Unirea Tăşnad - AFC Unirea 1924 Alba Iulia
Stadion: Unirea (Tăşnad);
Arbitru: Moca Rares (Cluj-Napoca);
Asistenți: Torok Gyurko Zoltan Attila (Cluj-Napoca) și Tănăsuc Andra (Cluj-Napoca);
Observatori: Hotico Ion (Baia Mare) și Dan Costin (Zalău);

Program Liga3, Seria 5, etapa a XXIV-a:
Marţi, 24 aprilie, ora 17:00:
FC Universitatea Cluj - CS Iernut
FC Unirea Tăşnad - AFC Unirea 1924 Alba Iulia
Unirea Dej - ACS Fotbal Comuna Recea
CFR Cluj II - Metalurgistul Cugir
Viitorul Ghimbav - FC Avrig
Gaz Metan Mediaş II stă.

Miercuri, 25 aprilie, ora 17:00:
Performanţa Ighiu - Sănătatea Cluj
Industria Galda - Avântul Reghin

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii