Box | Pregătirile pentru Centrul Olimpic de Tineret au intrat în linie dreaptă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pregătirile pentru găzduirea de către municipiul Satu Mare a primului Centru Olimpic de pregătire a tinerilor pugiliști din Transilvania au intrat în linie dreaptă.

Joi, odată cu vizita la Satu Mare a reprezentantului COSR, Alexandru Epuran, au fost puse la punct ultimele detalii și au fost inspectate sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare. Alături de reprezentantul COSR, la Satu Mare au mai fost Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului, arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box, dar și Florin Mulcuțan, coordonatorul Centrului Olimpic.

  • ”La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa. M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! Felicitări!”, este mesajul transmis de Ioana Bran, fostul ministru al Tineretului și Sportului.

box centru olimpic satu mare1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii