Oficial | Olimpia penalizată din nou. Sătmărenii au pierdut 12 puncte la Comisii Foto: Valentin Păduraru / Sportul Sătmărean

Oficial | Olimpia penalizată din nou. Sătmărenii au pierdut 12 puncte la Comisii

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
În cadrul ședinței de ieri a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, Olimpia a mai primit o penalizare de patru puncte, două dintre ele tot pentru restanțele financiare față de Anca Trip Iulian Daniel, iar alte două pentru neachitarea restanțelor financiare față de Faur Bogdan Florin.
Până acum Olimpia a fost penalizată cu 12 puncte și vor continua depunctările dacă nu se achită restanțele financiare față de foștii jucători.
În primele 21 etape ale sezonului 2017/2018, Olimpia a câștigat pe teren 23 puncte, însă mai mult de jumătate dintre ele le-au pierdut în această lună la comisiile Federației și a ajuns pe ultimul loc în Liga 2 ... Astfel, datoriile clubului sătmărean faţă de foştii jucători Ionuț Voicu, Iulian Anca-Trip, Ciul Adrian Iacob și Faur Bogdan Florin au adus depunctări în clasament pentru Olimpia, interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători, iar în cazul în care nu se achită aceste datorii există pericolul excluderii din campionat.
Din păcate, pe lângă litigiile cu Voicu, Anca-Trip, Ciul și Bogdan Faur, Olimpia mai are alte litigii cu alți patru foști jucători: Valter Heil (37.500 lei - 20 decembrie), Raul Krausz (10.605 lei), Carlo Erdei (8.950 lei) și Iulian Roșu (10.500 lei).
Anca Trip Iulian Daniel vs. FC Olimpia 2010 Satu Mare:
  • ”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 23.11.2017-07.12.2017. Comisia a acordat termen în data de 17.01.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Anca Trip Iulian Daniel pentru a evita în continuare depunctarea”.
Faur Bogdan Florin vs. FC Olimpia 2010 Satu Mare:
  • ”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată - depunctare 2 puncte pentru perioada 22.11.2017-06.12.2017. Comisia a acordat termen în data de 17.01.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Faur Bogdan Florin pentru a evita în continuare depunctarea”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii