smarald tennis club
Liga 2 | O nouă amendă dictată Olimpiei de Comisia de disciplină a FRF Foto: Federația Română de Fotbal

Liga 2 | O nouă amendă dictată Olimpiei de Comisia de disciplină a FRF

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
În ultima perioadă, clubul FC Olimpia 2010 Satu Mare pare că are abonament la ședințele Comisiei de disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal.
După avertismentul și penalitatea sportivă de 5.000 lei primite în ședința de săptămâna trecută pentru ”ieșirea” președintelui Karda la meciul cu Juventus, în ședința de azi Comisia a constatat că ”nu aţi efectuat plata şi aţi fost sancţionaţi cu o penalitate de 3.000 de lei şi vi s-a acordat un termen de graţie de cinci zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit C al.1 din RSTJF şi Hotărârii nr. 331/CL/20.12.2016, rămasă definitivă prin nerecurare faţă de creditorul Takacs Rareş Daniel”.
Clubul Olimpia trebuie să-i achite lui Takacs suma de 22.100 lei drepturi financiare și 400 lei taxă de procedură. Pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea, Olimpia trebuie să prezinte la ședința Comisiei de disciplină și etică din data de 17 mai 2017 dovada plății față de Rareș Takacs.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii