smarald tennis club

Liga 2. CS Metalul Reșița 0 - 3 FC Olimpia Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Moartea dinamovistului Patrick Ekeng a dus la amânarea meciurilor din Liga 2 ce ar fi trebuit să se joace în weekend-ul trecut,
iar etapa reprogramată pentru mijlocul acestei săptămâni a început miercuri dimineaţă, de la ora 11:00, cu meciul dintre Metalul Reșița și FC Olimpia Satu Mare.
Jucătorii pregătiți de Mircea Bolba au câștigat cu scorul de 3-0 meciul jucat în cadrul ultimei etape a turului din play-out-ul Ligii 2, în deplasare la Reșița.
După o primă repriză albă, sătmărenii au intrat mai deciși în teren și au trecut în avantaj după zece minute de la reluarea jocului, prin golul înscris de Mărkuș din penalty, iar Buhăescu a înscris, cu capul, pentru 2-0, în minutul 75, după o lovitură liberă executată foarte bine de Brata. Ultimul gol al meciului a fost marcat în prelungiri de puștiul Bâgiu care a înscris din postură de sigur cu portarul.

În urma acestei victorii, Olimpia acumulează 24 puncte și urcă pe locul doi în clasamentul play-out-ului, cel puțin până la meciul dintre Unirea Tărlungeni și Şoimii Pâncota. Sâmbătă, în prima etapă din retur, Olimpia joacă tot în compania celor de la CS Metalul Reşiţa, pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

Clasament Liga 2, Seria 2 - play-out:
1. CSM Râmnicu Vâlcea 25p
2. FC Olimpia Satu Mare 24p
3. Şoimii Pâncota 22p
4. Universitatea Cluj 20p
5. Unirea Tărlungeni 11p
6. CS Metalul Reşiţa -10p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii