smarald tennis club

Liga 3 | Marius Botan: ”Ne dorim mai mult față de începutul sezonului și sperăm să prindem locul 4”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu o lună de zile înainte de reluarea sezonului 2023/2024 al ligii a trei la fotbal, CSM Victoria Carei se află într-un cantonament centralizat la Băile Felix.

Cantonamentul se desfășoară în perioada 8-17 februarie și, pe lângă pregătirea fizică, jucătorii careieni au programate și câteva meciuri amicale. Sâmbătă se vor deplasa în Ungaria, la Cigand, unde vor participa la un triunghiular alături de echipa gazdă și echipa a doua celor de la Ferencváros, iar în ultima zi de cantonament vor juca la Oradea în compania colegei de serie - Crișul Sântandrei.

liga3 csm victoria carei cantonamenbaile felix

Careienii au început primii pregătirea de iarnă, în urmă cu exact o lună de zile în urmă, iar antrenorul Marius Botan se declară mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii:

”Până în prezent băieții se comportă exemplar în ședințele de antrenament. Fiecare lucrează foarte bine și încearcă să scoată maxim din fiecare antrenament. Până să plecăm în cantonament am organizat trei meciuri de pregătire că să putem să ne facem o idee cât mai reală asupra lotului pe care îl avem la dispoziție. În cantonament accentul îl vom pune pe pregătirea fizică, însă nu vom neglija nici partea tehnico-tactică. Dorim să acumulăm cât mai bine din punct de vedere fizic și tehnico-tactic, pentru a fi în cea mai bună formă la începerea campionatului”

Cu privire la obiectivul CSM-ului careian propus la începutul acestui sezon (n.r. top 6), antrenorul Marius Botan ne-a declarat că jocul echipei și rezultatele din prima parte a sezonului i-au dat încredere și acum speră să prindă ultimul loc de play-off:

”Pentru noi vor fi vitale primele trei etape din acest an. Deși la începutul acestui sezon, ca și obiectiv ne-am propus să terminăm în primele șase la finalul campionatului, acum totuși parcă ne dorim mai mult și să sperăm ca vom prinde locul 4, ultimul care duce în play-off”

Lotul de jucători care a făcut deplasarea în cantonamentul de la Băile Felix va fi lotul cu care Victoria Carei va aborda sezonul de primăvară:

”Putem confirma plecarea a patru jucători: Claudiu Mihale, Paul Batin Paul, Cosmin Berindea șii Kiss Lorand, iar Alex Negrea și Dacian Dunca Dacian sunt noutățile din echipa noastră. Cu acest lot de 21 de jucători vom aborda sezonul de primavară”, a încheiat Marius Botan.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii