smarald tennis club

Liga 3 | Olimpia MCMXXI Satu Mare se reunește pe 17 ianuarie. Programul meciurilor amicale

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele trei reprezentante ale județului Satu Mare în liga a treia sunt încă în vacanța de iarnă, însă în următoarea perioadă vor intra rând pe rând în programul de pregătire.

Primii care vor începe perioada de pregătire pentru partea a doua a sezonului sunt jucătorii careieni, după o săptămână se va reuni CSM-ul sătmărean, iar miercuri, 17 ianuarie, vor începe pregătirea și jucătorii Olimpiei Satu Mare.

Antrenorul Cristian Popa ne-a transmis că reunirea lotului va avea în data de 17 ianuarie la Stadionul Someșul, iar până atunci va avea loc o evaluarea a lotului de jucători. Deocamdată nu ne-a confirmat/infirmat despărțirea de vreun jucător, dar nu a exclus plecarea unor jucători și transferul altor jucători, care să ajute la îndeplinirea obiectivului propus la startul sezonului.

Sătmărenii se vor pregăti pe plan local și vor juca șapte meciuri amicale, după următorul program (locația și orele de disputare a meciurilor urmează să fie stabilite):

  • 27 ianuarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - SCM Zalău
  • 3 februarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - CSM Victoria Carei
  • 10 februarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - Academia Transilvania
  • 17 februarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - Minaur Baia Mare
  • 24 februarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - Lotus Băile Felix
  • 18 februarie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - CSM Sighetu Marmației
  • 2 martie: Olimpia MCMXXI Satu Mare - Sportul Botiz 

Odată cu intrarea în Noul An, FC Olimpia MCMXXI Satu Mare se pregătește pentru o perioadă de schimbări semnificative, atât la nivelul conducerii, cât și cel mai probabil al patronatului.

Finalul anului 2023 a adus în atenția microbiștilor un parteneriat aparent promițător între Olimpia MCMXXI Satu Mare și SoccerViza, o mișcare menită să ofere "fotbal calitativ și durabil", conform anunțului oficial al clubului sătmărean. Cu toate acestea, pe pagina de social media a celor de la SoccerViza a apărut un mesaj aparent contradictoriu, prin care anunță că vin în Satu Mare nu doar ca parteneri, ci ca proprietari și conducători ai echipei.

Așteptăm cu interes negocierile și anticipăm eventuale schimbări în conducerea tehnică și administrativă a echipei. Un nou început sau o transformare radicală - rămâne de văzut cum va evolua această poveste fotbalistică în orașul Satu Mare.

Olimpia MCMXXI Satu Mare a încheiat anul 2023 pe locul 9 în clasamentul Seriei 10, cu 13 puncte. Echipa pregătită de Cristi Popa a obținut trei victorii (Minerul 1947 Ocna Dej, SCM Zalău, Minaur Baia Mare), patru rezultate de egalitate (Sănătatea Servicii Publice, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Olimpia Satu Mare, Lotus Băile Felix) și a suferit opt înfrângeri (Minaur Baia Mare, Lotus Băile Felix, CSM Victoria Carei (2), Crişul Sântandrei, Sănătatea Servicii Publice, CSM Sighetu Marmaţiei, CSM Olimpia Satu Mare).

Pe parcursul primelor 15 etape ale sezonului 2023/2024, Olimpia Satu Mare a încasat 35 de goluri (cea mai slabă apărare din serie) și a înscris 18 goluri, fiind echipa cu cel mai slab golaveraj negativ (-17).

În ultimele trei etape ale sezonului regular, Olimpia Satu Mare va primi vizita celor de la Minerul 1947 Ocna Dej (9 martie) și a celor de la Crişul Sântandrei (23 martie) și va juca în deplasare la liderul SCM Zalău (16 martie).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii