Performanță | LPS Satu Mare a încheiat sezonul Ligii Elitelor U15 pe locul 2

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Puștii de la LPS Satu Mare, pregătiți de Cosmin Iuhas, au încheiat sezonul 2018/2019 pe locul doi în Seria 14 a Ligii Elitelor U15.

Chiar dacă au fost învinși cu 3-2 de Sporting Recea în ultimul meci al sezonului, tinerii jucători sătmăreni au avut un sezon foarte bun pe care l-au încheiat cu cinci victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri, câștigătoarea seriei fiind FC Universitatea Cluj.

Evoluția puștilor de la LPS Satu Mare a început cu câștigarea la pas a campionatul județean (victorii pe linie), după care au evoluat în cadrul Ligii Elitelor U15, alături de alte cinci echipe: FC Universitatea Cluj, Viitorul Zalău, Atletic Zalau, Sporting Recea și LPS Bistriţa.

  • ”Am terminat pe un loc 2 meritat primul campionat adevărat pentru copii. A fost un campionat și un an bun pentru copii, cu un progres evident în joc. Doresc să le mulțumesc pentru modul în care au înțeles ce le-am transmis și pentru modul cum s-au antrenat, sigur că întotdeauna este loc de mai bine, însă sper că au avut de învățat lucruri bune de la mine, pe parcursul acestui sezon. De asemenea, doresc să le mulțumesc părinților pentru tot sprijinul pe care mi l-au oferit în acest an și mulțumesc în mod special conducerii LPS Satu Mare pentru tot sprjinul acordat și pentru condițiile pe care ni le-au oferit în acest an competițional. În mod special doresc să-i mulțumesc domnului director Dorel Ziman, a fost omul care ne-a ajutat de fiecare dată când am avut nevoie”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, antrenorul Cosmin Iuhas.

LPS Satu Mare: Rareş Oşan - Raul Apai, Rareş Mureşan, Paul Micle, Adrian Godja, Andrei Zbona, Nicolas Tafa, Patric Tamaş, Alex Mic, Luca Feher, Alex Micle, Adrian Crişan, Maris Duca, Raul Matioc, Denis Cortel, Ionuț Tite, Daniele Bodan, David Ardelean, Marco Bota.LPS Satu Mare: Rareş Oşan - Raul Apai, Rareş Mureşan, Paul Micle, Adrian Godja, Andrei Zbona, Nicolas Tafa, Patric Tamaş, Alex Mic, Luca Feher, Alex Micle, Adrian Crişan, Maris Duca, Raul Matioc, Denis Cortel, Ionuț Tite, Daniele Bodan, David Ardelean, Marco Bota;

Antrenor: Cosmin Iuhas;

Rezultatele înregistrate de LPS Satu Mare în Liga Elitelor U15:

Etapa 1: LPS Satu Mare 3 - 0 LPS Bistriţa

Etapa 2: Viitorul Zalău 1 - 5 LPS Satu Mare

Etapa 3: LPS Satu Mare 1 - 5 FC Universitatea Cluj

Etapa 4: LPS Satu Mare 1 - 1 Atletic Zalău

Etapa 5: Sporting Recea 2 - 3 LPS Satu Mare

Etapa 6: LPS Bistriţa 0 - 1 LPS Satu Mare

Etapa 7: LPS Satu Mare 3 - 0 Viitorul Zalău

Etapa 8: FC Universitatea Cluj 5 - 2 LPS Satu Mare

Etapa 9: Atletic Zalău 1 - 1 LPS Satu Mare

Etapa 10: LPS Satu Mare 2 - 3 Sporting Recea

Clasament Liga Elitelor U15, Seria 14:

1. FC Universitatea Cluj 30p

2. LPS Satu Mare 17p

3. Viitorul Zală 16p

4. Sporting Recea 12p

5. Atletic Zalău 12p

6. LPS Bistriţa 0p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii