Proiect FRF | Adrian Rus, model pentru generațiile următoare

FRF a lansat campania “Modele și recunoștință”, prin care mulțumește cluburilor și școlilor de fotbal pentru contribuția adusă la formarea jucătorilor care îmbracă tricoul României, devenind, astfel, modele pentru cele mai tinere generații.

Cu această ocazie, fiecare club care a influențat ascensiunea tricolorilor U21 care au contribuit în campania de calificare la Euro 2019, a primit machete cu jucătorul sau jucătorii în care au investit. Astfel, copiii și juniorii le vor putea admira și vor privi cu ambiție spre viitorul carierei lor.

Printre jucătorii care fac parte din acest proiect se află și sătmăreanul Adrian Rus, care, cu siguranță, va deveni un model pentru tinerii fotbaliști sătmăreni. În cadrul campaniei, Adrian Rus s-a pozat cu tricoul echipelor LPS Satu Mare și Sepsi Sf. Gheorghe, deși și-ar fi dorit să facă o poză și în tricoul Olimpiei…

  •  ”Mă bucur că fac parte din acest proiect al Federației și sunt mândru că reprezint județul Satu Mare la nivelul echipei naționale. Îmi doresc ca în viitorul apropiat să ajungă și alți fotbaliști sătmăreni la echipele naționale, iar generațiilor următoare le transmit să facă sacrificii și să nu renunțe niciodată pentru că merită și astfel pot să-și îndeplinească multe vise”, a declarat, pentru Sportul Sătmărean, Adrian Rus.

FRF a trimis 40 de machete cu 21 de jucători către 18 cluburi și școli de fotbal. Campania va continua cu ceilalți 13 tricolori U21 care au pus umărul la calificarea la Campionatul European Under 21 din această vară.

Echipa naționala Under 21 a României este calificată la turneul final al Campionatului European care se va disputa în această vară, în perioada 16-30 iunie, în Italia și San Marino. Este o calificare obținută după mai bine de 20 de ani, un succes al acestei generații, dar și o reușită a strategiei de promovare a fotbaliștilor tineri.

Prin campania “Modele și recunoștință”, Federația Română de Fotbal felicită școlile de fotbal și cluburile care pun preț pe creșterea tinerilor, o strategie sănătoasă care ajută la dezvoltarea fotbalului românesc!

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii