smarald tennis club

Baschet | Sătmăreanca Claudia (Pop) Ćuić și-a anunțat retragerea din echipa națională

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sătmăreanca Claudia (Pop) Ćuić (32 ani) și-a anunțat astăzi retragerea din echipa națională a României. 

Claudia (Pop) Ćuić a început să joace pentru echipa națională în anul 2009, iar în această vară a participat cu echipa de 3X3 a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După revenirea la CSM Satu Mare din sezonul trecut, în sezonul 2021/2022, Claudia va juca în Turcia, la Bursa BSB. Baschetbalista și-a explicat retragerea din echipa națională, prin intermediul rețelelor sociale, motivele care au stat la baza acestei decizii.

”Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională după nașterea fiicei mele. Am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare și mândrie, de fiecare dată recunoscătoare pentru că sunt convocată și pentru că pot cânta imnul, purtând tricoul în care am visat să joc de când eram copil. 

Având în vedere vârsta, accidentările, intervențiile chirurgicale la care am fost supusă în ultimii ani și, nu în ultimul rând, faptul că am devenit de curând mamă, pur și simplu cred că este timpul să fac un pas în spate și să las locul altor jucătoare să vină din urmă.

Vreau să mulțumesc tuturor fanilor, antrenorilor, colegelor, membrilor staff-urilor tehnice, Federației Române de Baschet, celor din staff-urile administrative și medicale, alături de care am lucrat. Vă mulțumesc!”, a transmis Claudia (Pop) Ćuić.

claudia pop cuic jocurile olimpice1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii