smarald tennis club

Baschet | CSM Satu Mare a mai transferat o jucătoare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au reunit la începutul acestei săptămâni sub comanda noului antrenor, Goran Boskovic, cu 12 jucătoare, iar astăzi conducerea clubului a anunțat un nou transfer.

În cel mai scurt timp, la Satu Mare va ajunge rusoaica Julia Gladkova, care în sezonul trecut a fost a cincea marcatoare din prima ligă spaniolă. De altfel, Julia Gladkova va fi prima jucatoare din Rusia care va juca la CSM Satu Mare.

CSM Satu Mare: Brittany Denson, Flavia Ferenczi, Andrea Olah, Anamaria Kadar, Adina Pop, Renata Szmutku, Andreea Huţanu, Alina Podar, Carla Popescu, Adina Stoiedin, Anisia Croitoru și Maja Milkovic

  • Transfer de marca realizat de CSM Satu Mare
  • Julia Gladkova, pozitie 3/4 si masurand 185 cm, a 5-a marcatoare din puternica prima liga a campionatului spaniol in sezonul trecut (15.2 puncte pe meci) si componenta a nationalei de senioare a Rusiei se va alatura echipei noastre in cel mai scurt timp.
  • Nascuta in 1994, in trecut Julia a mai evoluat timp de 5 sezoane pentru echipa din prima liga rusa Spartak Moscova si 1 sezon in Slovacia. Este prima jucatoare din Rusia care va juca la CSM SATU MARE!
  • Bine ai venit Julia!”, este mesajul conducerii clubului sătmărean.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii