Banner blato Livrare

Satu Mare | A fost stabilită data primei etape a Campionatului ACR de Rally Sprint 2020

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 21 martie, în Poligonul ACR de pe strada Gorunului din Satu Mare era programată  prima etapă a Campionatului Rally Sprint din acest an, însă pandemia de coronavirus a dus la amânarea/anularea tuturor competițiilor sportive.

Odată cu anunțul făcut ieri de președintele Iohannis, prin care, începând cu 1 iunie, sunt permise activitățile sportive în aer liber, conducerea Clubului Sportiv A-K Rider's a stabilit începerea sezonului competițional prin reprogramarea și organizarea primei etape din cadrul Campionatului ACR de Rally Sprint în data de 13 iunie 2020.

  • ”Dragi concurenți! 
  • Având in vedere Hotărârea nr. 26 din 28.05.2020 a Comitetului Naţional Pentru Situații De Urgență, conducerea Clubului Sportiv A-K Rider's a stabilit inceperea sezonului competitional prin reprogramarea si organizarea primei etape din cadrul Campionatului ACR de Rally Sprint in data de 13.06.2020
  • Evenimentul sportiv se va desfasura fara spectatori, cu respectarea tuturor masurilor speciale care vor fi in vigoare la data organizarii. Locul primei etape se va desfasura in Poligonul ACR din Satu Mare!
  • În curand vom reveni cu precizari privind inscrierile si alte detalii !!!”, este mesajul transmis de organizatori.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii