Sâmbătă are loc ediția a VI-a a ”Cupei Luna Șes” - viteză pe traseu montan

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iubitorii motor-sportului sunt așteptați în acest weekend la Luna Şes, unde va avea loc ediția a VI-a a Campionatului internaţional de viteză pe traseu montan ”CUPA LUNA ŞES – VITEZĂ PE TRASEU MONTAN”.

Prima etapă din Campionatul Internaţional de VTM se va desfăşura sâmbătă, 13 iulie, pe traseul de la Luna Șes şi se organizează în zona noastră pentru al șaselea an consecutiv, acesta fiind unul dintre cele mai frumoase trasee de coastă, ”Micul Transfăgărășan” al Oașului așa cum este numit de organizatori.

’’Cupa Luna Şes – VTM’’ este o competiție destinată concurenţilor debutanţi şi avansaţi, cu manşe cronometrate, desfăşurată conform regulamentelor F.I.A. / A.C.R. pentru competiţiile de viteză pe traseu montan, cu participarea a cca 30 de concurenţi de nivel naţional. 

În cadrul concursului piloţii vor avea de parcurs traseul bine stabilit şi securizat, de dificultate medie, în lungime de 2,8 km, cu o diferenţă de nivel de 255m între start şi sosire. Concursul va fi format din 5 urcări, din care 4 cronometrate. .

Cu prilejul compeţiei sportive, drumul de la Luna Şes va fi închis circulaţiei sâmbătă, 13 iulie 2019, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul competiţiei:

✅ Ora 08:00 Închiderea circulaţiei

✅ Ora 10:30 Recunoaşteri

✅ Ora 12:30 Liber urcare public 

✅ Ora 14:30 Manşa I de concurs

✅ Ora 16:20 Manșa II de concurs 

✅ Ora 18:00 Festivitate de premiere

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare, ACR Satu Mare, Consiliul Județean şi Primăria Negrești-Oaș.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii