Prima victorie pentru Emanuel Gyenes în Campionatul Ungariei de Enduro

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În weekend, Emanuel Gyenes, pilotul de la Autonet Motorcycle Team, a reușit să câștige etapa a III-a din Campionatul Ungariei de Enduro.

În prima zi a competiției ce s-a desfășurat în localitatea Tamasi, Mani a terminat pe locul 2, după ce a pierdut câteva secunde în urma unei căzături: “Am avut un traseu de 47 km cu 2 probe speciale foarte tehnice. Sambata am terminat doar pe pozitia a 2-a din cauza unei cazaturi minore si am pierdut ziua in fata lui Szatyina Gabor, cu 5 secunde”, a declarat Mani pentru Zona Enduro.

Duminică, Mani a câștigat toate cele șase probe speciale, ceea ce i-a adus și prima poziție în clasamentul general al etapei și se menține tot pe prima poziție în Campionatul Ungariei de Enduro, la doar un punct diferență de ocupantul locului 2.

  • “Duminică am câștigat toate cele 6 probe speciale și așa am reușit să și câștig etapa. Sunt lider în clasamentul general, însă am un avans de un singur punct și mai avem trei etape până la sfârșitul sezonului, iar obiectivul este să îmi apăr titlul de campion național al Ungariei la enduro“, a declarat Mani.

Clasament Campionatul Ungariei - Enduro:

1. Gyenes Emanuel (România)

2. Szatyina Gabor (Ungaria)

3. Hollo Bence (Ungaria)

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii