Dakar 2018 | Ziua 6 | Mani Gyenes, locul 30 la general Foto: Facebook.com/ManiGyenes

Dakar 2018 | Ziua 6 | Mani Gyenes, locul 30 la general

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Etapa a VI-a de la #Dakar2018 s-a desfășurat joi (11 ianuarie) între localitățile Arequipa (Peru) și La Paz (Bolivia) pe o distanță de 758 km, dintre care 313 km au fost probă specială.
În etapa de joi, disputată în mare parte la altitudini mari, pe frig și umezeală, Mani a terminat cu al 31-lea timp (2 ore, șapte minute și 13 secunde) și a coborât pe locul 30 în clasamentul general (18 ore 58' 46''), însă motocicliștii din fața sătmăreanului de la Autonet Motorcycle Team sunt la doar câteva minute distanță și în partea a doua a raliului Mani poate recupera câteva poziții în clasament.
La sosirea de joi în capitala Boliviei, La Paz (3.600 m altitudine) participanții la Dakar 2018 au fost întâmpinați de zeci de mii de oameni, în pofida frigului și a ploii:
  • ”Am ajuns cu bine în La Paz, Bolivia. Astăzi suntem în ziua de pauză și ne pregătim pentru următoarele 8 etape”, a scris Mani pe Facebook în ziua de odihnă.
Sâmbătă (13 ianuarie) se va porni în etapa 7 din La Paz spre Uyuni, traseu cu o lungime de 727 km, dintre care 425 km de probă specială. Pe parcursul zilei șapte concurenții vor trece de la altitudini de 3.200 la 4.000 de metri, iar la finalul zilei, având în vedere că este o etapă maraton, Mani nu se va întâlni cu colegii săi de la Autonet Motorcycle Team, care îl ajută cu asistența tehnică.

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii