Imprimă această pagină

Liga 4 | CSM Satu Mare a învins Voința Doba în ultima etapă a sezonului regulat

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Astăzi, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare, echipa pregătită de Zoltan Ritli a jucat, în fața celor de la Voința Doba, ultimul meci din sezonul regulat al Seriei B din liga a patra sătmăreană.

Jucătorii CSM-ului s-au impus cu scorul de 5-0 și au obținut astfel a 21-a victorie consecutivă a sezonului, ei putând să închidă sezonul cu victorii pe linie dacă vor câștiga și meciul restant din etapa a XV-a cu Voința Babța (rămâne să vedem dacă și când se va juca). Bogdan Pădurean a deschis scorul cu un autogol, iar golurile marcate de Nyilvan Rareș și Vlad Maxim au stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru CSM. În partea a doua a jocului, Luca Tincău a închis tabela cu o dublă, reușită în zece minute și sătmărenii au bifat a 22-a victorie consecutivă din acest sezon.

CSM Satu Mare este prima echipă calificată în Final-Four-ul ligii a patra sătmărene, în weekend urmând să aflăm celelalte două câștigătoare ale seriilor A și C, iar săptămâna viitoare, la finalul Mini-turneului ocupantelor locurilor doi, vom afla ultima echipă din careul de ași care se vor lupta pentru titlul de campioană a sezonului 2018/2019.

Liga 4 | Seria B | Etapa 22 | CSM Satu Mare 5 - 0 Voința Doba (3-0)

Marcatori: Nyilvan Rareș, Vlad Maxim, Luca Tincău (2)/Bogdan Pădurean (autogol);

Arbitri: Elek Simon, Popescu Tudor, Zsigrai Cătălin;

Observator: Pataki Zoltan;

CSM Satu Mare: Raul Cherecheș - Darian Chifor, Vlăduț Țoca, Marius Doroș, Nagy Mate, Vlad Maxim, Luca Tincău, Jakab Martin, Nyilvan Rareș, Mircea Bordac, Răzvan Pop;

Rezerve: Marius Curileac - Angelo Șimon, Bogdan Faur, Gabriel Cădar,Flaviu Ionescu, Florin Chitaș, Svarczkopf Istvan;

Antrenor: Zoltan Ritli:

Voința Doba: Mircea Stan - Marius Deac, Andrei Tocaci, Răzvan Zaha, Florin Deac, Vlad Petran, Dacian Alec, Dorin Cont, Vlăduț Dima, Wiesen Raul, Bogdan Pădurean;

Rezerve: Marcel Sician, Menesi Erik, Gabriel Danciu, Neamtu Zsolti;

Antrenor: Florin Deac;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 20:06

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii