Imprimă această pagină

Volei pe plajă | Adriana Matei și Beata Vaida, campioane naționale

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Adriana Matei si Beata Vaida de la CSM Satu Mare au câștigat astăzi finala Campionatului Național la volei pe plajă - senioare ce s-a desfășurat în această săptămână la Mamaia.
Adriana Matei si Beata Vaida și-au apărat titlul de Campioane naționale - senioare la volei pe plajă cucerit anul trecut după ce au trecut în semifinale de echipa Universității Cluj, scor 2-0 (21-6/21-10), iar în marea finală au învins, tot cu 2-0 (21-11/21-8), echipa formată din Răileanu și Melniciuc (CSU Reșița – CSM Timișoara).
Competiția feminină a fost dominată categoric de fetele de la CSM Satu Mare, Adriana Matei si Beata Vaida câștigând titlul național fără să piardă niciun set.
Rezultatele foarte bune obținute de sătmărence la competițiile internaționale din ultima perioadă au fost încununate cu acest titlu național, iar la mijlocul lunii septembrie Adriana Matei si Beata Vaida vor participa la Balcaniada din Albania (15-17 septembrie).
Sătmărenii le pot vedea la lucru pe proaspetele campioane naționale la Turneul satelit CEV de la Satu Mare ce se va desfășura în perioada 21-24 septembrie în Piața 25 Octombrie. La ediția din acest an s-au înscris 66 de echipe din țară și străinătate.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii