Banner blato Livrare
reborn

Energy Sport Academy | Fii în formă în patru săptămâni

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

”Fii în formă în patru săptămâni” este primul program din cadrul noului proiect - Energy Sport Academy - al managerului Energy Kardio Club, Anzik Arnold.

”Fii în formă în patru săptămâni” este un program de tonifiere și slăbire care se va desfășura în grupuri restrânse, de maxim 10 persoane, și va cuprinde patru antrenamente/săptămână, o testare inițială, supraveghere în timpul antrenamentelor, monitorizare, plan de nutriție și seminarii. Programul se va desfășura sub îndrumarea antrenorului Anzik Arnold și va începe în data de 4 iulie.

”Fii în formă în patru săptămâni” este un program de tonifiere si slabire prin care te voi îndruma să ai o alimentație corectă, îți voi arăta cum să execuți exercițiile în mod corect și cum să generezi forță folosind centrul de greutate. Vom depista dacă sunt probleme motrice sau articulare și le vom corecta, vom vorbi despre importanța stretching-ului și cum să te recuperezi rapid după antrenament sau după o zi mai încărcată. Voi ține seminarii pe această temă, care iți vor fi de folos și pe viitor”, ne-a transmis Anzik Arnold.

În cadrul ENERGY SPORT ACADEMY vor avea loc cursuri, workshopuri, idei noi, webinarii, seminarii, colaborari cu oameni de stiinta, tot ce este de folos sa fii mai bun, mai sanatos si sa faci pe altii sa aiba rezultate mai bune. Toate cu oferirea de diplome! 

  • ENERGY SPORT ACADEMY va reprezenta tot ce am invatat in cei 27 de ani in lumea sportului. Cursuri, workshopuri, idei noi, webinarii, seminarii, colaborari cu alti oameni de stiinta etc, tot ce este de folos sa fii mai bun, mai sanatos si sa faci pe altii sa aiba rezultate mai bune. Toate cu oferirea de diplome! ”

Anzik Arnold explică care este scopul ENERGY SPORT ACADEMY:

  • ”Ca să pot să te ajut! Să te simți mai bine. Să poți scăpa de o durere de spate cu un simplu exercițiu, să poți să fii un sportiv mai bun, să te pot ajuta să iți atingi scopul propus”.

fii in forma ekc

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii