Imprimă această pagină

CrossFit | WINTER GAMES 2019, sâmbătă, la sala CrossFit Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, începând cu ora 09:00, la Sala CrossFit Satu Mare va avea loc ediția a treia a concursului Winter Games.

Winter Games este o competiție organizată de CrossFit Satu Mare începând cu anul 2017, prin care se testează nivelul de fitness al participanților prin probe care solicită atât forța, cât și rezistența, coordonarea și viteza, iar la finalul concursului, cei mai buni sportivi vor fi premiați.

  • ”Ne dorim ca prin proiectul, aflat la a 3-a ediție, să promovăm sportul, să popularizam crossfit-ul  și să dezvoltam comunitatea din jurul CrossFit Satu Mare. WINTER GAMES este o competiţie de crossfit în care testăm nivelul de fitness al participanților prin mai multe probe care solicită aptitutini fizice, dar și psihice, și premiem cei mai buni concurenți”, este mesajul transmis de organizatori.

Competiția se adresează tuturor practicanților de crossfit, atât începatori, cât și avansați, la ediția a treia a competiției fiind înscriși 59 de sportivi (37 baieți și 22 fete).

Sportivii se vor întrece la trei categorii: începători (8 fete/14 băieți), nivel scalat&masters (8 fete/12 băieți) și Rx (6 fete/11 băieți).

  • ”Ne dorim să încheiem un an de muncă și multe antrenamente cu un test al capacității de efort într-o atmosferă placută și guvernata de fair-play”, au mai spus organizatorii.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii