Imprimă această pagină

CrossFit | Vlăduț Bărbos, locul doi la Transylvania Throwdown - Târgu Mureș

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În weekend, platoul Cornești din Târgu Mureș a fost gazda competiției de CrossFit, Transylvania Throwdown Fittest, competiție la care sătmăreanul Vlăduț Bărbos a ocupat locul doi la categoria Scaled. 

Competiţia sportivă - Transylvania Throwdown - se înscrie într-un proiect care uneşte reprezentanții a patru dintre cele mai importante săli de sport din Transilvania într-o singură echipă, cu o idee comună: pasiunea pentru sport! Primul eveniment din acest an a fost organizat la Cluj (25/26 mai), a urmat Aradul (15/16 iunie), în weekend proiectul a poposit la Târgu Mureș, iar în ultimul weekend al lunii august atleții se vor lupta pentru medalii în Târgu Secuiesc.

La competiția din Târgu Mureș au partipat peste 100 de sportivi, împărțiți în trei categorii: Scaled - bărbați/femei, RX - bărbați/femei și Masters 40+. La categoria Scaled au participat 17 atleți, Energy Kardio Club Satu Mare a fost reprezentat de Vlăduț Bărbos și Bogdan Andreica, care la finalul celor două zile de concurs au ocupat locul 2, respectiv locul 9.

crossfit targu mures vladut barbos bogdan andreica

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii