Baner Deschis
reborn

Înscrieri în clasa pregătitoare și clasa a V-a la LPS Satu Mare - an şcolar 2019/2020

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare anunță că mai sunt diponibile locuri în clasele pregătitoare și a V-a. 

”Dacă stai pe gânduri…, dacă încă nu te-ai decis dacă merită să-ţi înscrii copilul în clasa pregătitoare la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, lasă-mă să te conving!

Pe lângă activităţile obişnuite, învăţarea prin joc este foarte importantă. Pe lângă materiile de bază, la noi se face sport!!! Disciplină, spirit de echipă, fair-play!! Şcoală – sport – joc.

Programa şcolară este aceeaşi cu cea a învăţământului tradiţional (aceleaşi discipline de învăţământ), la care se adaugă orele de educaţie fizică si sport! MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS!

OFERIM:

• Bază sportivă modernă (în Satu Mare şi Călineşti);

• Sală de clasă modernă, dotată cu tablă interactivă, cu mobilier adecvat vârstei şi cu toate utilităţile necesare;

• Disciplina opţională: şah;

• Cursurile se desfăşoară în permanenţă dimineaţa;

• Deplasările la activităţile extracurriculare se realizează cu microbuzul şcolii;

Înscrierile se realizează până în data de 28.08.2019, interval orar 8:00-14:00, la secretariatul liceului, Str. I. Slavici, Nr. 43, Satu Mare.

IMPORTANT: Ţinând cont de specificul unităţii noastre şcolare, profil sportiv, filiera vocaţionala, elevii se pot înscrie din orice zonă a oraşului, condiţia de bază fiind dorinţa de a urma o disciplină sportivă. La clasa pregătitoare nu este necesar ca elevul să aibă abilităţi sportive, clasa fiind organizată conform metodologiei ca orice altă clasă pregătitoare din altă unitate de învăţământ.

Informaţii suplimentare: secretariatul liceului: telefon 0261717464.

Vă aşteptăm cu drag!

ADMITERE CLASA a V-a:

Etapa a II-a:

Înscrierea candidaţilor se realizează până în data de 28.08.2019, interval orar 8:00-14:00, la secretariatul liceului, Str. I. Slavici, Nr. 43, Loc. Satu Mare, Jud. Satu Mare. Susţinerea probelor de aptitudini sportive: 29.08.2019, ora 09:00, Stadion Dinamo (fotbal, atletism), Sala Gyurkan (baschet). Afişarea rezultatelor la probele de aptitudini sportive: 30.08.2019”.

Informaţii suplimentare: secretariatul liceului: telefon 0261.717.464.

Director, prof. Ziman Dorel-George

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii