Baner Deschis
reborn

Sportivii de la Energy Kardio Club au participat la Bestrong Kondipark

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sâmbătă, Centrul comercial Malompark din Debrecen a găzduit ediția a VI-a a concursului de cross tranining/cross challenge Bestrong Kondipark, concurs la care au participat și sportivii de la Energy Kardio Club Satu Mare.

Astfel, membrii echipei Energy Cross Team au participat alături de alți 50 de sportivi din Debrecen, Nyiregyhaza, Miskolc, Eger, Szolnok, Kecskemet, Gyula, Mateszalka la ediția 2019 a concursului, care s-a desfășurat la două categorii (feminin/masculin): elite și open. Competiția s-a desfășurat în aer liber și a fost alcătuită din 3 wod-uri cuprinzând diferite exerciții cardio, cu greutăți și cu propria greutate corporală.

  • ”Rezultatele obținute de sportivii noștri la concursul din Debrecen au fost multumitoare, dat fiind faptul că echipa are doar câteva luni de la înființare, pentru majoritatea sportivilor fiind prima experiență de acest tip, însă au făcut față cu brio probelor. Scopul acestei echipe este pregătirea pentru participarea la cât mai multe concursuri de acest gen, urmărind evoluția, progresul din punct de vedere sportiv, dar și a condiției fizice a fiecărui membru. Echipa se antrenează zilnic la Energy Kardio Club și așteaptă să li se alăture cei cărora le place spiritul competitiv și doresc să facă parte din echipa Energy.
  • Mulțumim Anzik Arnold pentru sponsorizare și încredere, este mesajul transmis de antrenorul Vlăduț Bărbos la finalul concursului.

energy kardio club concurs debrecen1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii