Imprimă această pagină

Înot | Miriam Silaghi a obținut prima medalie pentru înotul sătmărean feminin (100m fluture)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 5-7 aprilie, la Centrul Olimpic Izvorani, Baia Mare și Bacău s-au desfășurat etapele regional ale Campionatului național de cadeți 12-14 ani, ediția 2019, competiție la care au participat peste 200 de sportivi, printre care și înnotătorii de la CSM Satu Mare.

La fel ca în urmă cu o lună, la etapa regională a Campionatului Național de înot pentru copii (10-11 ani), sportivii sătmăreni au obținut rezultate foarte bune, Miriam Silaghi obținând prima medalie pentru înotul sătmărean, bronz la 100m fluture. 

  • ”A fost un concurs plin de emoții datorită baremurilor greu de atins pentru a merge mai departe, la naționalele care vor avea loc la Târgoviște, în luna iulie. Înotatorii CSM-ului le-au realizat cu brio, de remarcat fiind evoluția lui Luca Simon, la categoria 14 ani, care a evoluat fantastic, doborându-și recordurile personale cu peste 5 secunde, la fiecare probă la care a participat. Mulțumesc copiilor pentru fiecare emoție, satisfacție și rezultat final”, a declarat antrenorul Călin Mazilu.

Pentru obţinerea dreptului de participare la Campionatele Naţionale de Cadeţi 12-14 ani, etapa finală din vară, sportivii trebuie să îndeplinească baremul de timp stabilit la probele: 200m liber și 200m mixt (cadeți 12 ani), respectiv 400m liber și 200m mixt (cadeți 13 - 14 ani). Se punctează primii 8 clasaţi în fiecare probă individuală după sistemul 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 puncte, respectiv se vor atribui câte 9 puncte câştigătorilor probelor individuale, 7 pct. ocupanṭilor locurilor II, 6 pct. pentru locul III,…. ş.a.m.d.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii