Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rezultate bune obținute de karateka sătmăreni la competiții naționale și internaționale

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Weekend-ul trecut a fost plin de evenimente pentru karateka de la cluburile sătmărene, aceștia participând la Campionatele Universitare, la Campionatele Naționale și chiar competiții cu caracter internațional.

Bartincki Attila, legitimat CS Karate Do B.F.K.S. Carei, a obținut medalia de bronz la Campionatele Universitare ale României, competiție ce s-a desfășurat la Izvorani. Bartincki a concurat la kata și kumite, iar cel mai bun rezultat l-a obținut la kumite (60 kg) unde a cucerit bronzul în timp ce la kata s-a clasat pe locul 5. La acest eveniment au participat 17 universități din țară, iar Bartincki a reprezentat Facultatea de Educație Fizică și Sport al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Medalii multe obținute de sportivii sătmăreni în Polonia la Campionatul European si Cupa Europeana Kohai SKDUN
În perioada 13-15 aprilie în Dabrowa Gornicza (Polonia) s-a organizat Campionatul European si Cupa Europeana Kohai SKDUN. Campionatul European este dedicat sportivilor avansați (centuri maro și negre), iar Cupa Europeana Kohai este destinată sportivilor începători (centuri albe, galbene, portocalii) dar și pentru sportivii care se apropie de gradul de avansat (centuri verzi și albastre). La acest eveniment au participat peste 800 de sportivi din 20 de țări din Europa, iar printre aceștia s-au numărat și 13 sportivi legitimati la ACS Sakura Carei.

Rezultate obtinute la Cupa Europeană:
Loc 1: Keseru Mercedes (sanbon kumite, 8-9 ani, -32 kg);
Loc 2: Simonka Rajmond (sanbon kumite, 8-9 ani, +35 kg), Potrovita Sergiu (kata minicadeți, 6-4, kyu), Keseru Mercedes (kata, 8-9 ani,7 kyu);
Loc 3: Pomian Mirela (kumite cadete, -50 kg), Cimpoies Atiila (kata juniori, 9-7 kyu), Csizmar Nandor (sanbon kumite, 10-11 ani, +40 kg), Simonka Rajmond (kata, 8-9 ani, 6-4 kyu), Molnar Patric (kata cadeți, 6-4 kyu);
Loc 4: Molnar Theodore (kata 8-9 ani, 8 kyu), Pomian Mirela (kata cadete, 9-7 kyu);
Loc 5: Sepler Mark (kata minicadeți, 6-4 kyu).
Au mai participat Markus Csongor și Vass Christopher.


La Campionatul European SKDUN, Knecht Patrik a obținut titlul de Campion European la proba kumite echipe cadeți, +55 kg, locul 2 la kumite echipe cadeși mixt și locul 3 la kumite minicadeși individual +55 kg. Medvei Edvin nu s-a calificat în primii opt la kumite cadeti -70 kg.
Tot la Campionatul European SKDUN a participat și Marcovici Cristina, de la CS Karate Do, micuța karateka clasându-se pe locul patru la kata 10-11 ani.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii