Spadă | Sătmăreanca Amalia Tătăran a participat cu echipa României la Cupa Mondială din Dubai Foto FIE/Bizzi Team

Spadă | Sătmăreanca Amalia Tătăran a participat cu echipa României la Cupa Mondială din Dubai

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa României, alcătuită din Ana Maria Popescu, Amalia Tătăran, Maria Udrea și Bianca Benea a ocupat locul 13 la Cupa Mondială din Dubai.

Tricolorele au învins în primul tur, fără nici un fel de problemă, Kazahstanul (45-27), fetele noastre câștigând 8 din cele 9 relee și încheind unul la egalitate. Din păcate, în turul următor, România a cedat la numai trei tușe în fața Poloniei (40-43), după un meci echilibrat în care s-a mers cap la cap până la ultimele două relee. 

În meciurile de clasament, România a intrat în turneul pentru locurile 9-16, unde a pierdut primul meci (35-41 cu Ucraina), dar le-a câștigat pe următoarele două, 45-38 cu echipa Canadei și 45-33 cu Suedia, în meciul pentru pozițiile 13-14.

  • ”Mi-aș fi dorit să închei ziua cu același zâmbet pe care-l aveam de dimineață... și aș fi avut toate șansele dacă n-aș fi greșit într-un meci în care fetele au tras excepțional ??... dar în loc de asta, a trebuit să ne mulțumim cu locul 13 în proba pe echipe la etapa de Cupă Mondială de la Dubai ?
  • Prima parte a sezonului a fost dezastruoasă pentru mine... apoi a venit o accidentare... mi-am revenit... am urcat pe podium... au mai fost rezultate bune între timp și mi-ar fi plăcut ca ultima etapă să se termine în aceeași notă bună pentru a porni cu un moral bun și un plus de încredere spre Campionatul European ?
  • Ultima parte n-a ieșit nici pe departe, dar sper ca acest "13" să fie cu noroc pentru următoarele provocări” este mesajul postat pe Facebook de Ana Maria Popescu.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii