CSM Satu Mare a câștigat și întrecerea pe echipe de la Campionatul Naţional de spadă U20

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Campionatul Naţional de spadă - juniori a continuat astăzi în Sala Floreasca din București cu proba pe echipe, iar după rezultatele excelente de ieri, aur, argint și bronz la individual, spadasini de la CSM Satu Mare au reușit să devină campioni naționali și la întrecerea pe echipe.

Astfel, la întrecerea pe echipe - masculin a Campionatului Național de Spadă cau participat opt echipe: CSM Satu Mare, CSM Craiova 1 și 2, LPS Craiova, CSA Steaua București 1 și 2, CS UNEFS București și CS Universitatea Craiova.

Sportivii sătmăreni au întâlnit în cadrul întrecerii de azi doar echipe din Craiova, în primul tur trecând de CSM Craiova 2 cu 45-20, în semifinale au învins LPS Craiova cu 45-23, iar marea finală au câștigat-o în fața echipei CS Universitatea Craiova, scor 45-34.

Ieri, în cadrul întrecerii individuale a Campionatului Naţional de spadă - juniori, spdasinii sătmăreni au câștigat toate cele trei medalii puse în joc, Macska Adam - campion național, Szilagyi Balazs - vicecampion național, iar Alexandru Oroian - medalie de bronz. 

Echipa pregătită de Francisc Csiszar şi Nagy Lehel a fost alcătuită din Adam Macska, Alexandru Oroian şi Szilagyi Balazs. 

Vineri şi sâmbătă se vor disputa probele feminine.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii