Spadasinii de la CSM Satu Mare, locul 5 la Cupa Campionilor Europei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CSM Satu Mare, campioana națională în 2018, a participat la finalul săptămânii trecute la o nouă ediţie a Cupei Campionilor Europei la spadă masculină.

Spadasinii sătmăreni au luat startul la competiţie, găzduită şi în acest an de oraşul german Heidenheim, alături de alte 19 de echipe de pe "bătrânul continent".

CSM Satu Mare a avut un tur liber pe tabloul de 32, iar pe tabloul de 16 au reuşit să învingă campioana Germania, FC Tauberbischofsheim, scor 37-32. Pe tabloul de opt, CSM Satu Mare a pierdut în fața celor de la Budapest Honved (Ungaria), scor 28-38, care au și câștigat ediția din acest an, iar în clasamentul final al competiției s-a clasat pe locul 5. Sportivii sătmăreni 

  •  ”Am obținut un rezultat foarte bun, cel mai valoros rezultat din anul 1991, când Steaua a câștigat Cupa, iar acum, în clasamentul final suntem peste echipe din Milano, Roma și am reușit să învingem campioana Germaniei. În plus, CSM Satu Mare are o echipă foarte tânără, eu (n.r. Adrian Szilagyi) sunt cel mai experimentat, restul băieților au sub 21 ani”, a declarat pentru Sportul Sătmărean Adrian Szilagyi.

Echipa pregătită de Francisc Csiszar şi Nagy Lehel a fost alcătuită din Adrian Szilagyi, Adam Macska, Marton Szep şi Balazs Szilagyi

Scrima sătmăreană este prezentă de azi și la Campionatul Naţional de spadă la juniori, Adam Macska, Balazs Szilagyi şi Alex Oroian fiind sportivii cu care CSM Satu Mare luptă pentru medalii.

spadacsmsatumare

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii