Juniori U15 | Sportivii de la CS Satu Mare au câștigat trei medalii la Campionatul Naţional de floretă 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De joi și până duminică, la București a avut loc Campionatul Național de floretă rezervat speranțelor - juniori U15, competiție de la care delegația sătmăreană a echipei CS Satu Mare s-a întors acasă cu trei medalii, un argint la individual cucerit de Teodora Șofran și două medalii de bronz la echipe.

În competiția individuală, Teodora Șofran a avut un parcurs perfect până în finală, trecând fără probleme de fazele eliminatorii, în turul doi și semifinale a trecut cu același scor, 15-5, de sportivele de le Balestra, Paula Radu și Andreea Dincă, iar în marea finală a fost învinsă de Karina Vasile, tot de la Balestra, cu scorul de 15-8. Celelalte sportive de la CS Satu Mare care au tras la individual au obținut următoarele locuri: Maria Chiorean – locul 11, Diana Virag – locul 12 și Rebeca Draveczky – locul 20.

Vineri, în proba feminină pe echipe, CS Satu Mare (Teodora Şofran, Maria Chiorean, Diana Virag și Draveczky Rebeca) a cucerit medalia de bronz. 

Concursul individual dedicat băieţilor a început sâmbătă dimineaţă, la start fiind prezenți 35 de floretişti, printre care și sportivii de la CS Satu Mare. Cel mai bun rezultat al sătmărenilor a fost obținut de Răzvan Nojea (locul 9), Nicolas Pop s-a clasat pe locul 10, Serghie Matei a terminat pe 16, iar Teofil Boitor nu a intrat pe tabloul de 16.

Duminică, în ultima zi a Campionatului Național a avut loc proba pe echipe la care au participat opt echipe, tinerii sportivi sătmăreni reușind să cucerească medalia de bronz.

Floreta de la CS Satu Mare este antrenată de: Attila File, Eva Lengyel, Dan Şuta, Arnold Izsaki.

floretau15teodorasofrancampionatulnational

floretau15campionatulnational

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii