CS Satu Mare a câștigat Campionatul Național de scrimă în proba de floretă masculin echipe

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sala de scrimă ”Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii.

La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.

Astăzi au avut loc alte două probe de floretă masculin: la 8-9 ani și pe echipe. De la ora 13:00, 11 formații s-au întrecut pentru medalii în proba de floretă masculin echipe. În 2018, medaliile de aur au fost câștigate de sportivii de la CS Satu Mare1, care a învins în finala mare pe ACS Balestra1, scor 45-44. Pe locul trei s-a clasat CSS Ploiești, care a dispus în finala mică de ACS Floreta Timișoara, scor 45-40.

Pentru CS Satu Mare au tras BOITOR Teofil, NOJEA Răzvan, POP Nicolas și SERGHIE Matei, de pe margine fiind îndrumați de antrenorii Dan Șuta, Arnold Izsaki, Attila File și Eva Lengyel.

Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI, iar clasamentul final al Campionatului Național de scrimă pentru copii, în proba de floretă masculin echipe, poate fi văzut AICI.

La fel ca și în 2017, și în 2018 alături de micii campioni ai scrimei românești se vor afla mari vedete din sportul românesc. Campioni mondiali și olimpici au răspuns invitației Federației Române de Scrimă și îi vor premia pe cei mai merituoși mici scrimeri. Astfel, vor face premierea la Campionatul Național de Copii, Loredana Dinu, Larisa Iordache, Alexandra Predescu, Marian Drăgulescu, Simona Pop, Denisa Barosan, Claudia Vanță, Laura Oprea, Alina Dumitru, Simona Gherman, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Monica Roșu și Irina Deleanu.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii