Jasmin Illyeș (LPS Satu Mare), bronz la Campionatul Național de scrimă pentru copii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sala de scrimă ”Ana Pascu” (Floreasca) din București găzduiește în perioada 16-27 iunie ediția 2018 a Campionatului Național de scrimă pentru copii.

La această întrecere-maraton, sunt prezenți peste 850 de sportivi de la toate cluburile de scrimă din țară. Se trage la feminin și masculin, individual și pe echipe, la următoarele categorii de vârstă: 8-9 ani, 10-11 ani și 12-13 ani.
Astăzi, în Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București au avut loc ultimele două probe de spadă feminin: la 8-9 ani ani și pe echipe. La individual, 37 de sportive s-au întrecut pentru medalii, iar sportiva de la LPS Satu Mare, Jasmin Illyeș a încheiat competiția pe locul trei, obținând astfel medalia de bronz. Medalia de aur și titlul de campioană națională au fost câștigate de Maria Mușat (ACS Stesial), care a trecut în finală de colega sa de club, Sabina Staciu, scor 8-3.

Rezultatele complete ale concursului de azi pot fi văzute AICI, iar clasamentul final al Campionatului Național de scrimă pentru copii, în proba de spadă feminin: la 8-9 ani, poate fi văzut AICI.
La fel ca și în 2017, și în 2018 alături de micii campioni ai scrimei românești se vor afla mari vedete din sportul românesc. Campioni mondiali și olimpici au răspuns invitației Federației Române de Scrimă și îi vor premia pe cei mai merituoși mici scrimeri. Astfel, vor face premierea la Campionatul Național de Copii, Loredana Dinu, Larisa Iordache, Alexandra Predescu, Marian Drăgulescu, Simona Pop, Denisa Barosan, Claudia Vanță, Laura Oprea, Alina Dumitru, Simona Gherman, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Monica Roșu și Irina Deleanu.

scrima Jasmin Illyes1

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii