Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Szabó Szabolcs (CS Satu Mare) a câștigat medalia de argint la Campionatul Național de spadă speranțe Foto: frscrima.ro

Szabó Szabolcs (CS Satu Mare) a câștigat medalia de argint la Campionatul Național de spadă speranțe

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Sala de scrimă ”Ana Pascu” din București găzduiește în perioada 23-26 noiembrie 2017 ultima competiție oficială de scrimă din 2017 - Campionatul Național de speranțe (U15) la arma spadă. Concursul reunește la start spadasini de la toate cluburile din țară și se desfășoară la feminin și masculin, individual și pe echipe.
Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, în a treia zi de concurs a avut loc proba de spadă masculin individual, la startul competiției prezentându-se 64 de sportivi. Sătmăreanul Szabó Szabolcs, (CS Satu Mare) a ajuns în marea finală după ce a trecut, pe tabloul de 8, de Papp Andrei (Farul Consanța) cu scorul de 15-13 și de Bogdan Kristof (LPS Bihorul Oradea), tot cu 15-13.
În ultimul act al competiției l-a întâlnit pe Daniel Popa, de la CS Dinamo București, iar după o finală disputată bucureșteanul s-a impus cu scorul de 15-13, sătmăreanul Szabó Szabolcs câștigând medalia de argint. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Kristof Bagdan (LPS Bihorul Oradea) și David Statie (CSS Quarto).
Ceilalți sportivi de la CS Satu Mare care au participat la Campionatul Național de spadă speranțe, proba masculină la individual au înregistrat următoarele rezultate: Tudor Surducan (locul 9), Emilian Feher (locul 36), Luca Gurza (locul 42).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu