Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Adrian Szilagyi a câștigat Campionatul Național de spadă de la Satu Mare Foto: Federația Română de Scrimă

Adrian Szilagyi a câștigat Campionatul Național de spadă de la Satu Mare

Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat, astăzi, ediția 2017 a Campionatului Național de spadă seniori de la Satu Mare, în proba masculină la individual.
În week-end-ul în care se serbează Zilele Orașului – 26-28 mai, Satu Mare găzduiește un eveniment deosebit de important pentru scrima românească: Campionatul Național de spadă seniori masculin, ediția 2017!
Întrecerile sunt găzduite de Sala de scrimă „Alexandru Csipler”, iar la ele participă spadasini de la toate cluburile din țară. Vineri, 26 mai, în prima zi de concurs a fost programată proba individuală la care 49 de sportivi s-au duelat pentru medalii. În 2017, medalia de aur a fost câștigată de către Adrian Szilagyi. Legitimat la CSM Satu Mare, Adrian a trecut în finală de Mario Persu, de la CSU Craiova, scor 15-12. Pe locul trei s-au clasat, la egalitate, Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Tatian Bolboceanu (CSU Craiova). Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Simona Pop, campioană olimpică la Rio 2016 cu echipa de spadă feminin a României.

Programul următoarelor două zile de concurs de la Satu Mare este:
Sâmbătă, 27 Mai:
Ora 9:00 – Divizia A (calificări pentru Superligă)
Ora 14:00 – Primele meciuri din Superligă;
Duminică, 28 Mai:
Ora 9:00 – Ultimele meciuri din Superligă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu