Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Silviu Roșu (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți în proba masculină la individual Foto: Federația Româna de Scrimă

Silviu Roșu (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți în proba masculină la individual

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Joi la Sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare au continuat întrecerile Campionatului Național de floretă pentru cadeți, ediția 2017. De la ora 9:00, 31 de sportivi s-au întrecut în proba masculină la individual.
În 2017, pentru al doilea an la rând, medalia de aur în această probă a fost câștigată de către Silviu Roșu. Legitimat la CSA Steaua, Silviu a dispus în finală de colegul său de club și de lot național, Alexandru Pîrva, scor 15-14. Medaliile de bronz au fost câștigate de către alți doi sportivi de la CSA Steaua: Andrei Ionică și Alexandru Sîrb.
Sportivii sătmăreni au încheiat concursul pe următoarele locuri: Adam Macska (locul 6), Mark Fogel 14, Tudor Surducan 16, Alexandru Oroian 18, Marton Res 21, Daniel Gabor 24, Lucas Serghie 26, Nicolas Pop 27, Matei Serghie 29, Enok Gabor 31.
Campionatul Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, ediția 2017, se încheie vineri, 10 februarie, cu proba masculină pe echipe.
După cele patru zile de concurs la Naționale, sîmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu