Rebeca Cândescu (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți în proba feminină la individual Foto: Federația Română de Scrimă

Rebeca Cândescu (CSA Steaua) a câștigat Campionatul Național de floretă cadeți în proba feminină la individual

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Rebeca Cândescu (CSA Steaua) a câștigat astăzi medalia de aur la Campionatul Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare, în proba feminină la individual.
Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduiește de marți și până vineri, în perioada 7-10 februarie, ediția 2017 a Campionatului Național de floretă pentru cadeți. Concursul are loc la feminin și masculin, la individual și pe echipe.
Marți, 7 februarie, în prima zi de concurs a fost programată proba feminină la individual. De la ora 9:00 s-au prezentat la start 27 de sportive de la CS Satu Mare, CSA Steaua, ACS Balestra, CSTA București și CS Farul Constanța. În acest an, titlul de campioană națională și medalia de aur în proba feminină la individual din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare i-au revenit sportivei Rebeca Cândescu. Legitimată la CSA Steaua, Rebeca a învins-o în finală pe Emilia Corbu, de la CSTA București, scor 15-6. Podiumul a fost completat de către Anca Săveanu (CSA Steaua) și Raluca Drăghici (CS Farul Constanța).
În acest concurs CS Satu Mare a fost reprezentat de nouă sportive dintre care două au intrat pe tabloul de 8: Teodora Șofran (a terminat pe locul 6) și Melissa Korossy (a terminat pe locul 7) pe 7. Celelalte sportive sătmărence au încheiat concursul pe următoarele locuri: Cristina Anderco 14, Melany Pfeifer 17, Diana Șuta 18, Teodora Turdeanu 20, Klaudia Figus 21, Viktoria Jager 25 și Zsofia Kato 27.
Programul următoarelor trei zile de concurs din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare este:
Miercuri, 8 februarie:
Ora 9:00 – floretă feminin echipe;
Joi, 9 februarie:
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
Vineri, 10 februarie:
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
După cele patru zile de concurs la Naționale, sîmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii