Campioana olimpică, Simona Pop, se va retrage de pe planşă pentru o perioadă deoarece își dorește să devină mamă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
”Când ești campioană olimpică, parcă uiți cât ai suferit”, a spus spadasina Simona Pop, azi, la primirea titlului de ”Cetățean de Onoare”.
În ceea ce privește planurile de viitor pe care le are, Simona Pop, sportiva în vârstă de 27 de ani, a afirmat că după Cupa României, programată în toamnă, se va retrage de pe planşă pentru o perioadă în dorinţa de a da naştere unui copil.
Simona Pop, medaliată cu aur cu echipa de spadă a României la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost premiată azi de conducerea municipiului Satu Mare pentru performanța obținută, în prezența primarului Kereskenyi Gabor.
  • ”Este o recunoștință a sătmărenilor, adică puțin am suferit anii trecuți, parcă sătmărenii au uitat puțin de mine, parcă conducerea puțin a uitat de scrimă și acum, cu titlul ăsta, sper ca nu numai mie, ci și celorlați să le fie mai bine”, a spus Simona Pop. 
Kereskenyi Gabor i-a înmânat diploma de ”Cetățean de Onoare” și suma de 2.500 de lei. ”Eu așa consider că prin câștigarea medaliei de la Rio de la Jocurile Olimpice, ai reușit ceea ce noi politicienii nu o să reușim niciodată, unind toți politicienii acestui oraș și, din acest punct de vedere, consider că meriți pe deplin titlul de cetățean de onoare, care a fost votat în unanimitate de către consilierii locali”, a spus Kereskenyi Gabor.

Alături de Simona, a primit o diplomă de apreciere a eforturilor și suma de 1.000 de lei, și antrenorul acesteia, Francisc Csiszar, cel care a pregătit-o pe Simona încă de la vârsta de 9 ani.
Simona Pop, împreună cu Ana Maria Popescu, Simona Gherman şi Loredana Dinu au cucerit medalia de aur la JO de la Rio în proba de spadă echipe.
Medalia lor este singura de aur din cele cinci obţinute de România la Jocurile Olimpice de la Rio.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii