Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Rugby | Octavian Morariu a fost reales Președinte al Rugby Europe Foto: Federația Româna de Rugby

Rugby | Octavian Morariu a fost reales Președinte al Rugby Europe

Octavian Morariu, membru în Comitetul International Olimpic (CIO) pentru România, a fost reales în funcția de președinte al Rugby Europe cu unanimitate de voturi.
La Adunarea Generală care a avut loc la Paris, pe 10 decembrie, toți cei 319 membri au votat ca  Octavian Morariu să conducă pentru încă patru ani forul european de rugby.
Născut pe 7 august 1961, fost internațional și președinte al Federației Române de Rugby între 2001-2003, Octavian Morariu a fost ales pentru prima dată în această funcție în 2013, el înlocuindu-l atunci pe francezul Jean Claude Baque, care a demisionat din această poziție.
  • „Ne-ați făcut încă o dată mândri. Mândri că suntem reprezentați la cel mai înalt nivel, mândri că glasul nostru se va face auzit, propunerile noastre vor fi cântărite cu atenție și obiectivitate, șansa noastră de a ne demonstra potențialul va căpăta o formă ceva mai palpabilă. Alegerea dumneavoastră nu a fost nicicând o surpriza, mai ales că știm că a fost de fiecare dată fundamentată pe eforturi constante de planificare strategică, de analiză a situației rugbyului la nivel european și mondial, de gestionare pluridisciplinară a obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung. Ați reprezentat România din diverse posturi, cu același succes și aceeași verticalitate morală ireproșabilă, astfel incât validarea dumneavoastra în postura de Președinte al Rugby Europe este, pentru federația noastră cel puțin, garanția unor ani de evoluție sigură și de inovații. Așteptăm cu drag această noua aventura, în care vă dorim numai victorii, pe teren și în afara lui”, a declarat Haralambie Dumitraș, președintele Federației Române de Rugby.
De asemenea, ca vicepreședinți au fost aleși Viaceslav Kopiev (Rusia), Rob Udwin (Anglia), Madeleine Lathi  (Suedia), Fabiel Pelous (Franta).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Media

Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu