Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Judo. Aur pentru Bodârlău și argint pentru Halas, la Campionatul Național

În weekend-ul trecut a avut loc la Iași finala Campionatului Național individual de seniori, competiție în cadrul căreia Cristian Bodîrlău a cucerit titlul de campion național (categoria de 90 kg), iar Marian Halas pe cel de vicecampion categoria de 81 kg).
Pe lângă cele două medalii, alți trei sportivi de la CSM Satu Mare au încheiat competiția de locul 5: Cristian Seres (60 kg), Lorand Samel (100kg) și Ovidiu Pop (+100 kg), iar frații Amado și Remus Lazea au suferit accidentări, fiind nevoiți să abandoneze competiția.

Cristian Bodîrlău a pleacat azi, 7 martie, cu Lotul Olimpic al României la un stagiu de pregătire în Nymburk (Cehia) unde se va antrena pentru Grand Prix-ul de la Samsun și Grand Slem-ul de la Baku, turnee care punctează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La competiția de la Iași a participat și un judoka de la CS Fușle Security, Ovidiu Mihuț care a ocupat locul 5 la categoria „Open”. Grupa de copii de la CS Fușle Security va participa la sfârșitul acestei săptămâni la finala de U-16 ce va avea loc la Drobeta-Turnu Severin. Sportivii care s-au calificat în finală sunt: Raul Pașca (55 kg), Samuel Pastiu (60 kg), Ionuț Soponar (42 kg) și Denisa Tătar (57 kg).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu