Sute de judoka se vor lupta în finalele Campionatului Național de Judo U14 și U16, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În weekend, la Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare se vor desfășura etapele finale ale Campionatului Național de Judo Individual U14 și U16 atât la feminin cât și la masculin.

Este pentru al doilea an consecutiv în care muncipiul Satu Mare este gazda unei finale de Campionat Național de judo pentru copii, la ediția din acest an urmând să participe un număr record de sportivi, 700 de sportivi de la peste 60 de cluburi din țară. 

Vineri vor avea loc validările documentelor sportivilor și cântarul oficial, sâmbătă, în prima zi de competiție, vom avea Finala la U14, iar duminică, Finala la U16, în ambele zile de concurs startul se dă la ora 9:00.

La U14, CSM Satu Mare va avea șapte sportivi care se vor lupta pentru medalii: Câmpan Paul (42 kg), Tar Emanuel (42 kg), Adina Micaș (+ 63 kg), Carina Pașca, Giulia Pașca (32 kg), Rareș Pașca (34 kg) și Dragoș Polgar (38 kg), iar la U16 alți șase sătmăreni vor încerca să obțină medalii: Zenoviu Șter (66 kg), Miguel Codreanu (46 kg), Paul Filip (66 kg), Antonio Ilie (60 kg), George Ilie (50 kg) și Nicholas Pașca (42 kg).

  • ”Se pare că Federația a fost mulțumită de organizarea de anul trecut astfel că am primit și anul acesta o finală și dacă va ieși bine această competiție, cu siguranță vom primi și alte competiții,  poate de categorii de vârstă mai mari, în anii ce urmează. Vreau să mulțumesc pe această cale celor care au fost alături de noi la organizarea acestei competiții: CSM Satu Mare, CS Fușle Security, Federația Română de Judo și sponsorilor care au fost alături de noi și de această dată”, a declarat antrenorul Marian Halas a în cadrul unei conferințe de presă.

     

Cele două finale vor fi arbitrate de 40 de arbitri, cinci dintre ei fiind sătmăreni: Ramona Igna și Vasile Fușle – arbitrii continentali, Gergely Attila, Ovidiu Pop și Florin Fușle – arbitrii naționali.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii