Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Judo | Medalii de aur și bronz pentru sportivii de la CSM Fușle Security Satu Mare, la CN de Judo pentru juniori

În perioada 10-12 marie, Sala Polivalentă “Măgura” din Cisnădie a fost gazda Campionatului Național de Judo juniori la categoria U-16 individual și pe echipe.
La evenimentul organizat de Federația Română de Judo, prin Asociația Județeană de Judo Sibiu, în parteneriat cu Primăria Cisnădie, au participat mai multe cluburi din țară, printre care și CSM Fușle Security Satu Mare.
Delegația clubului sătmărean a fost condusă de antrenorul Marian Halas și a fost formată din următorii judoka: Andreea Marchiș (ctg. 48 kg), Denisa Tătar (ctg. 63 kg), Paula Paștiu (ctg. +70 kg), Alexandru Pașca (ctg. 46 kg) și Samuel Paștiu (ctg. 66 kg).
În prima zi a competiției, la individual, Denisa Tătar și Samuel Paștiu au reușit să cucerească medalia de bronz, iar Alexandru Pașcu s-a clasat pe locul cinci.
A doua zi a avut loc întrecerea pe echipe, iar sportivii de la CSM Fușle Security Satu Mare au făcut parte din echipa euroregiunii 6 N-V și au reușit o performanță remarcabilă, echipa feminină a obținut medalia de bronz, iar echipa de baieți au ieșit campioni naționali.
  • ”Rezultatele sunt bune, pe măsura muncii pe care o depunem zi de zi și sperăm să nu ne oprim aici și să obținem medalii la campionatele naționale și la alte categorii de vârstă”, a declarat antrenorul Marian Halas.
La eveniment a fost prezent şi sportivul anului 2016 la judo, Daniel Natea, acesta susţindu-i pe micii sportivi în lupta lor pentru medalii.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu